Blog 06/02/2024

Iza kulisa PDE – Gordana i Ognjen

Written by Gordana Todorovic i Ognjen Stankovic

Jedan radni dan PDE Specialist-a u Content timu. Naš radni dan se odlikuje kliznim radnim vremenom gde pored prve šoljice kafe i logovanja u sisteme, počinjemo i virtuelnim sastankom, gde delimo ciljeve i strategije, a energija zajedništva se oseća čak i kroz ekrane.

Mi, Gordana i Ognjen, kao Product Data Entry Specialist-i, smo timski igrači koji zajedno rešavamo izazove i delimo ideje u radu u SAP platformi za unos podataka i DAM platformi za unos fotografija. U Content timu, naša saradnja se odražava u sinhronizovanom radu na projektima i zadacima za dva klijenta, prvi koji se bavi prodajom kozmetike, a drugi koji se bavi prodajom satova i nakita. Kroz onlajn platforme, uspostavljamo sinergiju, podržavajući se i podstičući na uspeh jedno drugo. Naš timski rad prožima svaki trenutak radnog dana, od sakupljanja podataka do obrade i unosa istih. Posebnu pažnju obraćamo na detalje proizvoda, da su svi ispravno uneti, jer su možda baš ti detalji oni koji će na kraju pridobiti potencijalnog kupca da kupi baš taj proizvod. Naš zajednički rad u SAP-u i DAM-u ne samo da efikasno rešava izazove, već i neguje duh zajedništva. Otvorenost komunikacije prožima svaki trenutak, stvarajući osećaj povezanosti bez obzira na fizičku udaljenost.

Pauze su vreme za neformalne razgovore i smeh, gde razmenjujemo smešne trenutke a opuštena atmosfera podseća na kancelarijski ambijent. Iako fizički razdvojeni, održavamo snažnu povezanost koja definiše CIIB-ovu poslovnu kulturu. Naša zajednička posvećenost ciljevima kompanije odražava se u efikasnosti i entuzijazmu kojim odiše virtuelni radni prostor. Svaki zaposleni je ključni deo jednog uspešnog tima, gde saradnja i team spirit ne poznaju granice.

Na kraju dana, zajednički uspeh se slavi digitalno – virtuelni aplauzi se čuju dok se zatvaraju ekrani. Iza kulisa CIIB-a u radu od kuće, mi, Gordana i Ognjen, smo primer kako se timski duh može održati i jačati, čak i kada radimo iz udobnosti svojih domova.